Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

III edició del Pessebre Vivent de Món Sant Benet

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Torna la 3a edició del Pessebre Vivent de Món Sant Benet. L’únic pessebre de tot Catalunya que passa dins d’un monestir mil·lenari.

El 17, 18, 26 de desembre i 1 de gener torna la 3a edició del Pessebre Vivent de Món Sant Benet. L’únic pessebre de tot Catalunya que passa dins d’un monestir mil·lenari.

Es tracta d’una proposta ambiciosa i atípica de pessebre que combina la representació d’escenes clàssiques per part d’un centenar d’actors amb l’aplicació d’efectes d’última generació com videoprojeccions.

A banda de la recreació de les escenes tradicionals de qualsevol pessebre (el naixement, l’anunciació, l’adoració,…), la proposta de Món Sant Benet incorpora multitud d’escenes de l’edat mitjana que van des de la vida monacal que tenia lloc dins els murs del monestir a la recreació d’escenes quotidinares a on la gent del poble n’és la protagonista.

La direcció d’actors va a càrrec de l’actriu i directora teatral Tàtels Pérez i compte amb el suport de Sara Manzano a la producció. El Pessebre Vivent és fruit de la col·laboració de molts actors i actrius voluntaris del territori que cada any posen el seu granet de sorra per donar forma a una activitat màgica.

Dates.17, 18, 26 de desembre i 1 de gener. Tres sessions diàries (18.00h, 19.00h i 20.00h)

Preu. 12€/adults – 6€/nens

Més informació
https://monstbenet.com/ca/visites-i-activitats/pessebre-vivent/
Lloc
Món Sant Benet
Dates
Del 17/12/2022 18:00 al 01/01/2023 18:00
Etiquetes
Cultura popular Festes Patrimoni Visites
Públic
Tothom