Superesponges moleculars, la màgia dels bolquers (Esmorzar científic)

Us convidem a un esmorzar únic! Un esmorzar científic amb l’experimentador i divulgador Marc Boada. Amb ell aprendrem ciència tot experimentant amb l’aigua. Activitat per tota la família amb inscripció prèvia. Els bolquers per a nens petits són màgics!, tenen la capacitat d'absorbir moltíssim líquid. Però, que hi ha a dins que absorbeix tanta aigua? Busquem un bolquer, retallem les gomes dels costats i veurem que hi ha molt cotó. Agafarem petites quantitats d'aquest cotó i el posarem en un recipient de plàstic amb tapa junt amb alguna cosa pesada. Serviran dues pedretes, unes maquinetes de fer punta o allò que pugueu trobar... ho remenarem enèrgicament i després separem una mena de sorra blanca. A poc a poc anirem repetint el procés fins a haver separat tota la sorra del bolquer. Posarem la sorra en una safata i començarem a posar-hi aigua. Al·lucinant, no? Ara toca aquesta gelatina, la sensació és xulíssima.
Venda d'entrades a partir del dia 10 de juliol
Edat mínima recomanada 6 anys
Patrocina: Aigües de Manresa
- Més informació
- http://parcdelasequia.cat/agenda/esmorzar-cientific-superesponges-moleculars-la-magia-dels-bolquers-ciencia-en-familia/
- Lloc
- Centre de l'Aigua de Can Font
- Dates
- 19/07/2020 de 10:30 a 13:00
- Públic
- Públic familiar