TALLER DE CUINA XINESA

El que distingeix el menjar xinès de la resta de cuines no és només el seu sabor, ni tan sols els ingredients que donen a un plat xinès un aroma especial, sinó la manera de preparar i servir el menjar.
A Xina gairebé tots els ingredients semblen estar xopats de propietats medicinals o espirituals i la majoria dels plats tenen els seus simbolismes.
El temps destinat a la preparació dels aliments es considera un acte d'amor, ja que el bon menjar desencadena riures, debats i harmonia.
Aquests tallers de cuina xinesa estan pensats per donar a conèixer la cultura i la filosofia d'aquest país de l'Orient.
Edats: A partir de 18 anys.
Preu: 20 €/dia
Inscripcions: Fins 1 setmana abans de l'inici de cada taller, enviant correu a xinamandarina7@gmail.com
Aquest taller es compon de tres monogràfics:
Monogràfic de tardor, Els Dimsums: Dissabtes 14 d'octubre, 11 de novembre i 16 de desembre de 2017, de 11 a 13 h
Monogràfic d'hivern, Les Sopes Medicinals: Dissabtes 13 de gener, 3 de febrer i 3 de març de 2018, de 11 a 13 h
Monogràfic de primavera, El Wok: Dissabtes 7 d'abril, 5 de maig i 16 de juny de 2018, de 11 a 13 h
- Més informació
- https://www.ateneulesbases.cat/cat/seccio/veure/397
- Lloc
- Cuina, 2n pis del Centre Cívic Ateneu Les Bases
- Dates
- Del 14/10/2017 11:00 al 16/06/2018 13:00
- Formació
- Públic
- Públic adult