Xerrada: "Nutrició i Salut, els capricis de la Química", a càrrec d ela Dra. Conxita Lao
Organitza: UPC Manresa, BCUM, Biblioteca Ateneu Les Bases i Ajuntament de Manresa
Som el que mengem. El aliments que ingerim són la benzina que fa funcionar el nostre cos. Però no totes les benzines són d’igual qualitat, algunes van embrutant el motor fent que no funcioni correctament i escurcen la seva vida. Alguns aliments presents a la nostra dieta contenen àcids insaturats (els anomenats “bons”), altres saturats (anomenats “dolents”) i d’altres, els trans (els “super-dolents”). Per què uns són bons i els altres no tant? Per què el valor biològic d’algunes proteïnes dels aliments és superior al d’altres? Per què la fibra és tan bona per al nostre organisme? Per què alguns nutrients són beneficiosos per a la nostra salut i altres no ho són tant? La resposta a totes aquestes preguntes està en la Química i els petits matisos capritxosos de les molècules.
- Lloc
- Sala de suport de la Biblioteca Ateneu Les Bases
- Dates
- 25/04/2018 de 19:00 a 20:00
- Xerrades
- Públic
- Tothom