Esdeveniment seleccionat
Curs: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Format: Semipresencial
Dates: del 3 al 24 de novembre de 2021
Durada: 20 hores
Estructura:
- 10 hores en sessions per videoconferència
- 10 hores treball personal (plataforma Moodle)
Horari sessions presencials: dimecres, de 16 a 18:30h (13, 20 i 27 d'octubre + 3 de noevmbre)
Lloc: En línia
A càrrec de:
- Elisabeth Hoyos. Infermera i Nutricionista amb més de 15 anys d’experiència amb la formació i amb consulta pròpia.
Adreçat a:
- Persones treballadores ocupades
- Places limitades per a persones en situació d’atur
Preu: Totalment subvencionat
Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
- Més informació
- https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/almlirgies-i-intolerancies-alimentaries-frm21139
- Lloc
- CAE
- Dates
- Del 03/10/2021 16:00 al 03/11/2021 20:00
- Formació