Esdeveniment seleccionat
Curs: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

Curs: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
Format: virtual
Dates: de l'1 al 15 de desembre
Durada: 20 hores
Estructura:
- 10 hores en sessions en línia
- 10 hores treball personal (plataforma Moodle)
Horari sessions en línia: de 16h a 19.20h (el dimecres 1, el dijous 9, el dimecres 15)
A càrrec de:
- Eva Núñez. Nutricionista i dietista.
Adreçat a:
- Persones treballadores ocupades
- Places limitades per a persones en situació d’atur
Preu: Totalment subvencionat
Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
Objectius:
- Proporcionar els coneixements bàsics sobre al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries
- Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies
- Casos pràctics
Continguts:
- Conceptes generals
- Reaccions adverses a aliments: classificació
- Intoleràncies
- Al·lèrgies
- Situacions de risc
- On trobem els al·lèrgens
- Gestió del risc
- Bones pràctiques
https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/almlirgies-i-intolerancies-alimentaries-frm21139
- Més informació
- https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/almlirgies-i-intolerancies-alimentaries-frm21139
- Lloc
- Virtual
- Dates
- 01/12/2021 de 16:00 a 16:00