Esdeveniment seleccionat
Curs: Formació bàsica en manipulació d'aliments

Format: semipresencial
Dates: 23 d'octubre i moodle
Durada: 10 hores
Estructura:
- 5 hores en sessions presencials
- 5 hores treball personal (plataforma Moodle)
Horari: dissabte 23 d'octubre de 9h a 14h
A càrrec de:
- Eva Núñez. Dietista-Nutricionista.
Adreçat a:
- Persones treballadores ocupades
- Places limitades per a persones en situació d’atur
Preu: Totalment subvencionat
Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
Objectius:
- Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.
- Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
- Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Continguts:
- Els aliments
- Tipus d’aliments
- Contaminació microbiana dels aliments
- Manipulació i higiene alimentària
- Higiene del manipulador
- Higiene del local
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
- Legislació alimentària aplicable
- Normativa actual genèrica
- Aliments al·lèrgens i intoleràncies
- Més informació
- https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/manipulacio-d-aliments-frm21167
- Lloc
- CAE / moodle
- Dates
- 23/10/2021 de 09:00 a 14:00
- Públic
- Tothom