Esdeveniment seleccionat
Formació bàsica en Manipulació d'aliments

Objectius:
- Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral.
- Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
- Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Continguts:
- Els aliments
- Tipus d’aliments
- Contaminació microbiana dels aliments
- Manipulació i higiene alimentària
- Higiene del manipulador
- Higiene del local
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
- Legislació alimentària aplicable
- Normativa actual genèrica
- Aliments al·lèrgens i intoleràncies
A càrrec de:
- Georgina Bermudez. Dietista i nutricionista.
https://www.georginabermudez.com/
Adreçat a:
- Persones treballadores ocupades
- Places limitades per a persones en situació d’atur
Preu: Totalment subvencionat
Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/manipulacio-d-aliments-frm21175
- Més informació
- https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/manipulacio-d-aliments-frm21175
- Lloc
- CAE
- Dates
- 29/11/2021 de 09:30 a 12:00