Esdeveniment seleccionat
Manipulació d'aliments
Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles. Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Continguts:
- Els aliments
- Tipus d’aliments
- Contaminació microbiana dels aliments
- Manipulació i higiene alimentària
- Higiene del manipulador
- Higiene del local
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
- Legislació alimentària aplicable
- Normativa actual genèrica
- Aliments al·lèrgens i intoleràncies
- Més informació
- https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/manipulacio-d-aliments-frm22117
- Lloc
- Manresa
- Dates
- 05/03/2022 de 09:00 a 14:00
- Formació
- Públic
- Públic infantil Públic familiar Públic juvenil