Esdeveniment seleccionat
Manipulació d'aliments

Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles. Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Els aliments
Tipus d’aliments
Contaminació microbiana dels aliments
Manipulació i higiene alimentària
Higiene del manipulador
Higiene del local
Pràctiques higièniques per a la manipulació d' aliments
Legislació alimentària aplicable
Normativa actual genèrica
Aliments al·lèrgens i intoleràncies
- Més informació
- https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/manipulacio-d-aliments-frm22130
- Lloc
- Manresa
- Dates
- Del 28/04/2022 09:00 al 05/05/2022 14:00
- Formació
- Públic
- Públic adult Públic juvenil