Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

REBUFFA!

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Es tracta d’un espectacle del Servei Educatiu del Kursaal creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els infants estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, a prop dels intèrprets i músics.

Aquest any oferirem l’ espectacle: ReBuffa! Una revisió de l’espectacle Buffa, amb noves cançons. Aquest espectacle, de producció pròpia, ha estat encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb ReBuffa!, tal i com vem fer amb l’espectacle anterior Bada Botó (creat pel mateix equip), hem buscat que els nens i nenes coneguin diferents estils de música i puguin participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. Amb ReBuffa! coneixareu el Nap Buf un follet curiós, tendre, entremaliat, despistat i belluguet que ens farà viure la màgia del bosc en una aventura plena de música i de descoberta de petites meravelles.

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/rebuffa
Lloc
Kursaal - Escenari Sala Gran
Dates
26/05/2024 a les 17:30
Etiquetes
Teatre
Públic
Públic familiar Públic infantil
Cicles
Imagina't