Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Musical Solidari "Només cal voler-lo sentir"

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

La Companyia Teatral Cliffort presenta una adaptació de l'obra El Petit Príncep d'Antoine de Saint-Exupéry en un espectacle solidari que dedicarà tots els beneficis obtinguts al projecte de mecenatge per a la millora de l'atenció a infants i joves de la Fundació Althaia.

Un aviador es troba perdut al desert del Sàhara, després que el seu avió s’hagi avariat. Durant el temps que inverteix en intentar arreglar-lo abans que se li acabi l’aigua, coneix al Petit Príncep, un nen que resulta venir d’un altre planeta. Mentre l’aviador se centra en arreglar la seva avioneta per poder tornar a casa, el Petit Príncep li explica la seva història; li parla de com va marxar del seu planeta i hi va deixar la seva estimada rosa, i del llarg viatge que va emprendre cap a diferents planetes, on va conèixer a moltes persones grans, fins arribar a la Terra. 

Sota l’aparença d’un conte per a nens, 'Només Cal Voler-lo Sentir' concentra, amb una meravellosa simplicitat, la llarga i constant reflexió de Saint-Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida. 

 L'obra es representarà els dies 23 i 24 de setembre a les 18 h.

Més informació
https://entrades.elscarlins.cat/Espectacle/ShowId/23409/nomes-cal-voler-lo-sentir---una-adaptacio-del-petit-princep
Lloc
Teatre Els Carlins de Manresa
Dates
24/09/2023 de 18:00 a 19:30
Etiquetes
Art Dansa Joventut Música Teatre
Públic
Públic familiar Públic infantil Públic juvenil Públic adult