Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Trobada dels Club de lectura de Novel·la Zona Bages, Berguedà i Moianès

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

El Club del Llibre: “La llarga migdiada de Déu” de Pep Coll amb la presència de l'autor

Tots els membres dels Clubs de Lectura de la comarca del Bages, Berguedà i Moianès es reuniran, en una trobada conjunta, amb l’autor Pep Coll per parlar del llibre "La llarga migdiada de Déu".

-----

El club del llibre és un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de diverses editorials. 

Pep Coll (Pessonada, Pallars Jussà, 1949) és un prolífic escriptor en català traduït a l'espanyol, èuscar, francès i italià, és autor de l'excepcional recopilació de llegendes Muntanyes Maleïdes (1993), però ha sobresortit sobretot com a novel·lista, amb títols com L'abominable crim de l'Alsina Graells (1999), El salvatge dels Pirineus (2005), Les senyoretes de Lourdes (Premi Sant Jordi 2007), Dos taüts negres i dos de blancs (2013, premi de la Crítica, premi Crexells, premi El Setè Cel, premi Amat-Piniella i Prix Pyrénéen 2016 a la traducció francesa) i L'any que va caure la roca (2020). La llarga migdiada de Déu (2024) és la seva darrera novel·la. En ella explica l'odissea d'uns adolescents per fugir dels nazis a través dels Pirineus. Al seu món literari, que també inclou narrativa juvenil, teatre i assaig, els Pirineus i la seva passió per la muntanya ocupen un lloc destacat.

Lloc
Teatre Conservatori - Carrer Mestre Blanch, 4. Manresa
Dates
19/06/2024 de 19:00 a 20:00
Etiquetes
Lectura
Públic
Públic adult
Cicles
Club de lectura