Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

EKKO + FORNAX

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

EKKO


Poesia transformada en pur rock and rock del segle XXI. Ekko alça de nou la veu amb l’orgull de pertànyer a l’herència del sentiment fet melodia. Rock del nostre, del que beu de les infinites veus trencades de Robe, Kutxi o Rulo. Ekko alça, per quarta vegada, la veu en ‘Desbocados’.

Ekko sorgeix a Vic (Barcelona) a 2013 i ja en 2014, després de consolidar-se com a formació, guanya el premi “Cactus” com a banda revelació. En 2015 debuta amb l’EP ‘Hasta el último aliento’, abans de canviar de components. És en aquest punt quan enregistren el seu primer LP, ‘Día Cero’ (2016), escollit disc de l’any per RockBase i amb el qual trepitgen multitud de sales de tot arreu. A 2018, publiquen “Las leyes de su jauría”, escollit segon millor disc del any per Rock66. Gràcies a aquest treball, recorren una gran quantitat de sales i territoris de tot el territori espanyol.

FORNAX


Fornax neix a principis de 2019 de les cendres de No Matters. Arran de la incorporació de nous membres, la naturalesa i maduresa del grup creix i aquest canvi es veu reflectit en la composició dels nous temes, que van requerir la formació d’un nou projecte.

L’àlbum debut ‘Herois de paper’ (Wheel Sound Studio, 2019) és tota una declaració d’intencions. S’hi poden trobar pinzellades del punk rock més pur dels 90 fins a pop punk de la segona dècada del nou segle.

Les lletres de les cançons (totes pròpies) tracten els conflictes de la societat actual (tal com marquen els canons de l’estil) però tenen un toc km 0 de la terra que les fa encara més pròximes al públic.

Més informació
https://www.salastroika.cat/index.php/concerts/725-20220521-ekko-fornax
Lloc
Sala Stroika
Dates
21/05/2022 a les 21:00
Públic
Públic adult Públic juvenil