Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Sessions LP 'Californication' de Red Hot Chili Peppers amb Àlex Pujols

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

A càrrec: Àlex Pujols, músic, glosador, cooperativista i gestor cultural. Va ser baixista de Txarango i és el compositor del duet de música i humor Arribar i Ploure. Forma part del Cercle de Cultura de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i és un dels encarregats de la producció musical i l'acompanyament artístic de El Refugi.

'Californication' de Red Hot Chili Peppers

"He escollit aquest disc perquè va ser un dels primers que em vaig comprar i és un dels grans responsables que escollís tocar el baix. A més, és un disc que m'encanta i que trobo que ha envellit molt bé en aquests gairebé vint-i-cinc anys de vida que té. En l'era de la producció electrònica, em ve molt de gust analitzar un disc basat en guitarra, baix, bateria i veu i en el que tots els elements que hi sonen són de veritat i això es nota", explica Àlex Pujols

'Californication' és el nom del setè àlbum d'estudi de la band de rock alternatiu i punk-rock, Red Hot Chili Peppers. Un treball discogràfic que va veure la llum a 1999 i que va suposar un abans i un després per la formació musical. A més a més, va significar la tornada de John Frusciante com a guitarrista. Un fet que va portar un estil més experimental al projecte musical.

Més informació
https://casadelamusica.cat/index.php/formacio/activitats/19-formacio/formacio-manresa/2658-20231213-lp-californication
Lloc
Musiteca
Dates
13/12/2023 de 19:00 a 21:00
Etiquetes
Formació Xerrades Música
Públic
Tothom Públic adult Públic juvenil