Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

11 desembre - Millora la comunicació de la teva empresa i/o projecte amb CHATGPT (PRESENCIAL)

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

11 desembre - Millora la comunicació de la teva empresa i/o projecte amb CHATGPT (PRESENCIAL)


S'emprarà una metodologia pràctica per tal d'experimentar i crear en el mateix moment de l'explicació. Hi haurà un espai per a resoldre dubtes i intercanviar bones pràctiques entre participants.

Objectius:

  • Comprendre el potencial del ChatGPT com a intel·ligència artificial (IA) generativa per al negoci.
  • Ús de l'eina per a generar idees i contingut.
  • Adaptació del to i l'estil amb l'ús d'instruccions (prompts).
  • Aprofitar la IA per a agilitzar la comunicació amb clients.

Adreçat a:

Emprenedors/es i empresaris/es de qualsevol sector que vulguin aprendre una eina molt interessant de la Intel·ligència Artificial Generativa.

Consultora:  Aida Àngel Basela: Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Màster en creativitat i estratègia en publicitat. Amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la comunicació i el màrqueting digital. Cursos i assessorament de màrqueting digital amb C17Comunicació


Continguts:

  • Introducció: Intel·ligència Artificial Generativa - Diferències entre ChatGPT 3.5 i ChatGPT 4. Aplicacions en generació i edició de contingut, assistència en comunicació, suport en màrqueting i SEO, creació de contingut educatiu, programació, desenvolupament web, assistència creativa, recerca, anàlisi d'informació, assistència personal, planificació, jocs i entreteniment.
  • Aplicacions Pràctiques: Exemples i pràctica de com aplicar ChatGPT en diferents contextos com xarxes socials, planificació de publicacions, redacció d'articles de blog, etc.
  • Instruccions i Prompts: Com utilitzar instruccions específiques per a adaptar la generació de text a diferents necessitats i estils.
  • Recursos addicionals: Eines i recursos relacionats amb IA generativa de text i ChatGPT.

HorariDilluns 11 de desembre de 10:00 h a 12:00 h. En format presencial a les instal·lacions de ProEmpresa. Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.

Per a inscripcions al següent ENLLAÇ

Més informació
http://www.promanresa.cat/empresa/menu/16511-11-desembre--millora-la-comunicacio-de-la-teva-empresa-i-o-projecte-amb-chatgpt-(presencial)
Lloc
Palau Firal. Polígon els Dolors. C/ Castelladral.
Dates
11/12/2023 de 10:00 a 12:00
Etiquetes
Formació
Públic
Públic adult Públic juvenil