Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Vesprades d’estiu a la Seu gòtica

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Tornen les visites guiades “Vesprades d’estiu a la Seu gòtica”; unes visites molt especials que comencen en un moment màgic del dia: quan el sol comença a pondre’s, el temple tanca les seves portes i hi regna el silenci.

Els dies 4, 5, 18 i 19 de juliol, a les 19.30h,  tornen les "Vesprades d'estiu a la Seu gòtica". Els visitants recorreran el claustre, entraran a la nau central, on la llum del capvespre transfigura l’espai, i podran contemplar algunes de les obres més rellevant de la basílica, sortiran a l’espai monumental de l’atri i, finalment, podran pujar a la primera coberta de la Seu, des d’on gaudiran d’unes vistes privilegiades de la ciutat just quan el sol s’amaga rere el Collbaix.

Un guia acompanyarà el trajecte i explicarà l’origen del temple, els detalls de la construcció de la basílica i les seves obres, des de l’orígen romànic fins a les últimes grans reformes del segle XX, i descobrirà la importància de la llum i dels vitralls des de la primera coberta de la Seu.

Aquestes visites, estrenades el 2018 s’han convertit en un imprescindible dels vespres de juliol. Es tracta d’una proposta que permet conèixer la basílica des d’una altra perspectiva i que sempre ha tingutmolt bona acollida. 

Més informació
https://www.entrapolis.com/entrades/vesprades-destiu-a-la-seu-gotica
Lloc
Basílica la Seu de Manresa
Dates
Del 04/07/2024 19:30 al 19/07/2024 19:30
Etiquetes
Patrimoni Visites
Públic
Tothom