Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

20a Cursa per la vida + Camina per la Marató

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Sota el lema Cursa per la Vida – Camina per la Marató, arriba aquest any la nostra cursa més solidària, que té com a teló de fons La Marató de TV3 i la lluita per la “Salut sexual i reproductiva”. La cursa tindrà una distància de 9,04 Kms. i la caminada una distància de 4,7 Kms. sobre circuit de terra a l’entorn del Parc de la Séquia amb sortida i arribada al llac de l’Agulla i és apta per a tots els públics! No importa l’edat ni les condicions físiques! El que compta és el nostre caràcter solidari i compromès amb la causa.

Per això, des de l‘Avinent Club Atlètic Manresa, Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella i Parc de la Séquia, com a organitzadors, i ASSOCIACIÓ MANRESA PER LA MARATO, com a Entitat que aglutina tot un seguit d’actes per La Marató de TV3, us animem a córrer o caminar per totes les persones que necessiten la nostra ajuda!

El preu de la inscripció anticipada serà de 12 € . També es podrà fer el mateix dia de la cursa al preu de 15 €.

Per tots els participants hi haurà una samarreta tècnica i la bossa del corredor amb productes dels nostres col·laboradors.

T’esperem el dia 17 de desembre al Parc de l’Agulla al centre d’interpretació InfoSéquia.

A les 9:30 h rebrem a tots els participants per fer l’entrega dels dorsals i recollir les darreres inscripcions fins les 10:30 h. A les 11 h. començarà la cursa i la caminada!

A més, el Parc de la Séquia realitzarà els següents tallers gratuïts i oberts a tothom:

  •         Teixim amb les mans: Amb uns petits telers farem unes bossetes d‘olor omplertes d’espígol que ens podrem emportar a casa.
  •         Pintem la gota Antònia: posarem color a la mascota del Parc de la Séquia!

Som-hi!!

Més informació
20a Cursa per la vida + Camina per la Marató
Lloc
Infoséquia al Parc de l'Agulla
Dates
17/12/2023 de 09:30 a 12:00
Públic
Tothom