Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

VOILÀ - JOFRE BARDAGÍ

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

PRESENTACIÓ NOU DISC "AQUÍ I AVUI"

El cantant i líder de Glaucs, Jofre Bardagí, ens presenta en acústic i dos dies després de la seva publicació, el nou disc de Glaucs, anomenat “Aquí i avui”.

Glaucs és un grup sorgit a Begur l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers 9 anys de vida, van editar un total de 5 discos, més un disc recopilatori que va sortir l’any 2007. Glaucs, és un grup que no ha parat mai de sonar a les ràdios catalanes, d’ençà que l’any 1996 van editar el seu primer disc, homònim, amb la multinacional RCA. Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català. L’any 2014 el grup va reaparèixer amb el disc anomenat “Hem conegut la nit”, Ara, 10 anys després d’aquell últim disc, Glaucs tornen amb molta força i ganes de reivindicar-se.
Amb una formació renovada i ampliada, Glaucs ens presenta nou disc aquest 2024. Un disc fresc, directe, i plè de grans cançons, com no podia ser d’una altra manera.

Veure Glaucs en forma, sempre és una bona notícia.

PREU: 12 EUROS 

Més informació
https://voila.cat/events/jofre-bardagi-glaucs/
Lloc
Carrer del Cós, 74
Dates
21/06/2024 de 21:00 a 23:55
Etiquetes
Música
Públic
Públic adult Públic juvenil