Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Exposició fotogràfica d’EVA BOZZO.

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

RETORN. Tornar a mirar. Tornar a jugar. Tornar a córrer. Tornar a imaginar.

El recull de fotografies aquí exposades són part de petites històries fotogràfiques, publicades en el seu moment a diferents revistes de moda infantil d'àmbit internacional. L'editorial de moda és un dels vehicles de la fotografia comercial que més llibertat creativa implica, i on es poden desenvolupar petits mons a través d'una sèrie d'imatges. Cadascuna de les fotografies exposades pertany a alguna història concebuda per tornar a jugar, tornar a reviure, tornar a recrear vivències i situacions.
Quan em pregunten per què, de l'ampli ventall de possibilitats que ofereix la fotografia, m'he decantat per la fotografia infantil, penso que segurament la infància és d'allà on no hauria volgut marxar mai. Aquesta és la meva manera de retornar-hi. De ser-hi.
De poder mantenir la curiositat, l'autenticitat i la fabulació que implica ser infant. Acompanyada sempre d'un equip fantàstic que m'ajuda que tot plegat agafi forma.
Ser-hi, tornar-hi, jugar-hi. Pensar-hi. El resultat és un idil·li entre realitat i il·lusió, entre instant i memòria, entre mortalitat i eternitat. Les imatges resultants volen transferir poesia, un joc de fantasia i imaginació. Bellesa. Color. Record. Memòria. També nostàlgia, cal dir-ho.

Organitza: Ajuntament de Manresa i biblioteca Ateneu Les Bases

Lloc
Biblioteca Ateneu Les Bases (Cintaires 30-32)
Dates
Del 01/12/2022 al 31/12/2022
Etiquetes
Expos
Públic
Tothom