Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Presentació del llibre "Criar amb humor" de l´Alba Carreres.

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

L´autora del llibre "Criar amb humor", l´Alba Carreres, ens farà la seva presentació i tindrà una xerrada amb Raquel Orgillés, assessora de BLW (Baby Led Weaning).

Abacus Manresa et convida a la presentació del llibre Criar amb humor, de la mà de la seva autora, l'Alba Carreres. L'escriptora conversarà amb la Raquel Orgillés que és assessora de BLW (Baby Led Weaning), és a dir, tota una experta en criança.

Criar amb humor és una guia per a pares i mares novells, farcida de bons consells i, com el seu títol indica, de sentit de l'humor. Els infants arriben al món sense un manual d'instruccions i, el dia que t'adones que tens un nadó als braços, de cop i volta apareixen un munt de dubtes i inseguretats que et capgiren la vida i posen en ordre les teves prioritats.

Però no pateixis: tot i que aquest llibre no bressolarà el teu nadó quan plori desconsoladament a les tres de la matinada ni acompanyarà el teu infant de dos anys a transitar una d'aquelles enrabiades que acaben per terra, sí que t'ajudarà a entendre alguns dels dubtes existencials de l'experiència mapaternal.

Comença aquesta nova aventura amb Abacus!

Més informació
manresa_abacus Abacus.cat
Lloc
Botiga Abacus Manresa
Dates
06/04/2024 de 18:00 a 19:30
Etiquetes
Xerrades Lectura
Públic
Públic familiar Públic adult