Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Presentació en tàndem dels llibres "L´Accident" i "No he estat jo" de l´editorial Llibres del Delicte

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Les autores dels llibre L´ACCIDENT, Empar Fernández i del llibre "NO HE ESTAT JO", Emma Musoll, faran una presentació conjunta a la Sala cultural de la botiga Abacus

Sinopsi de  "L´accident":

Un conductor ha atropellat el germà de l’Eli i ha fugit sense ajudar-lo. Algú que desapareix després de provocar un accident no en pot sortir impune, així que els pringats tracem un pla per trobar el culpable.

Soc en Rosendo Luppo, un pringat. Encara soc el nou de l’institut i continuo intentant passar desapercebut, però les coses comencen a canviar: ja no estic sol, ara formo part d’un grup: els pringats.

És moment de seguir les pistes, convertir-nos en detectius aficionats per buscar testimonis i investigar el barri a la recerca del conductor fugitiu. A l’institut, ens defensem dels assetjadors que ens continuen fent la guitza, i a casa tot apunta que el pare no tornarà a canviar de feina. Jo només creuo els dits perquè ens quedem a viure aquí. Ara tinc amics i vull ajudar l’Eli a descobrir qui va atropellar el seu germà.

Sonposi de "No he estat jo": 

Alerta amb allò que desitges. El destí sempre tergiversa les paraules i les persones que t’envolten les poden malinterpretar.

Els pares han marxat de cap de setmana i l'Arnau veu l'oportunitat perfecta per muntar una festa a casa amb els amics. L'endemà es desperta amb ressaca i amb la notícia de la mort de l'Helena, la seva xicota. I ell és el principal sospitós de l'assassinat.

A comissaria, i amb la pressió de la policia durant l’interrogatori, l’Arnau intentarà reconstruir la nit, entre les llacunes a la memòria produïdes pels excessos i l’estat de xoc per la mort de l’Helena. Qui és el culpable d’aquesta tragèdia? Potser és ell i no ho recorda?

Més informació
Abacus.cat/agenda Manresa_abacus
Lloc
Botiga Abacus
Dates
03/04/2024 de 19:00 a 20:30
Etiquetes
Lectura Xerrades
Públic
Públic adult Públic juvenil