Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

9a Marxa del Pelegrí

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

La Marxa del Pelegrí s’organitza anualment des de 2015, a finals de març o principis d’abril, i recorre l’últim tram del Camí Ignasià, entre Montserrat i Manresa, seguint les passes que va fer Ignasi de Loiola el 25 de març de 1522, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo.

Es tracta d’un recorregut de 26 km en què es poden desc obrir paisatges inspiradors: des del Monestir de Montserrat passant per Santa Cecília, Castellbell i el Vilar, Castellgalí i l’Oller de Mas, fins a arrib ar al centre de Manresa. La caminada permet també, en l’arribada, redescobrir la ciutat que va inspirar aquest personatge de relleu mundial. 

En les últimes edicions, s’han incorporat nous recorreguts i modalitats amb l’objectiu de fer el màxim d’accessible l’activitat, com els 15 km circulars des de Plaça Major de Manresa, passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau, la Font de l’Arrel i l’Oller del Mas, on s’enllaça amb l’últim tram del Camí; o bé, l’opció de 8 km de baixada des de Montserrat fins a Sant Cristòfol (Castellbell i el Vilar), i des d’allí, retorn a Manresa amb transport rodat.

9a EDICIÓ: DIUMENGE 14 D'ABRIL DE 2024

Modalitats 2024:

  • Montserrat 26: Última etapa del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a la plaça Major de Manresa. Inclou botifarrada a Sant Cristòfol de Castellbell o bé a la Plaça Major de Manresa, on també es podrà visitar la Fira del Montserratí. 
    * La inscripció a la modalitat Montserrat 26 inclou el transport des de Manresa fins a Montserrat, la botifarrada a Sant Cristòfol de Castellbell o a Manresa (cal triar opció en la inscripció), la samarreta i la polsera que dona accés als avituallaments.
  • Montserrat 8: Recorregut curt pel Camí Ignasià des de Montserrat fins a Sant Cristòfol de Castellbell, on després de gaudir de la botifarrada i la Fira del Montserratí, un autobús enllaçarà ambels últims metres de la Marxa a Manresa
    La inscripció a la modalitat Montserrat 8 inclou el transport de Manresa a Montserrat i de Sant Cristòfol a Manresa, la botifarrada a Sant Cristòfol de Castellbell o a Manresa (cal triar opció en la inscripció), la samarreta i la polsera que dona accés als avituallaments.
  • Lluvià 15: Caminada circular per l’Anella Verda de Manresa que comença i acaba a la plaça Major, tot passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau i l’Oller del Mas, on enllaça amb el darrer tram del Camí Ignasià cap al centre de Manresa. 
    *La inscripció a la modalitat Lluvià 15 inclou la samarreta i la polsera que dona accés als avituallaments i la botifarrada a Plaça Major.
Més informació
http://www.manresa2022.cat/web/menu/13463-marxa-del-pelegri
Lloc
Modalitat Montserrat (26 km): sortida plaça del Monestir de Montserrat. Modalitat Lluvià (15 km): sortida plaça Major
Dates
14/04/2024 de 08:00 a 15:00
Etiquetes
Esports
Públic
Tothom