Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

IGNASIANA BTT

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

3a edició

La Ignasiana BTT és un itinerari en BTT, Gravel o Ebike autoguiat en GPS d’aproximadament 115 quilòmetres seguint les tres últimes etapes del Camí Ignasià de Verdú a Manresa, passant per Cervera, Igualada i la falda de Montserrat. És una vivència esportiva que porta els ciclistes a conèixer en primera persona les comarques que travessa. El trac ha estat especialment dissenyat per a adequar el recorregut del Camí Ignasià per a bicicleta de muntanya (Gravel o Ebike), per a evitar trams de carretera o ones perilloses per als ciclistes. La ruta de la modalitat llarga (115 km) es pot completar en un sol dia, si s'està avesat a anar amb bicicleta i a fer llargs recorreguts, ja que acumula 2.158m de desnivell pujant i 2.371m baixant.

El recorregut, que comença a Verdú, passa per Cervera, Montmaneu,  Igualada, Sant Pau de la Guàrdia, Marganell, la falda de Montserrat, i finalitza a les portes de la Cova de Manresa, on Ignasi fa 500 anys arribava després de deixar enrere el seu passat militar, caminant cap a una nova opció de vida.

La darrera edició va incorporar una modalitat de 50 km amb sortida des d’Igualada i arribada a Manresa, amb 1.060m de desnivell pujant i 1.169m  baixant. I aquest 2023 s'incorpora una tercera modalitat de 24 km, amb el recorregut circular Manresa –Castellgalí – Manresa, amb uns 300m aproximadament de desnivell, tant de pujada com de baixada, orientada al públic de caire més familiar.

Si vols viure una aventura travessant 19 municipis, 4 comarques i compartir una experiència única, t’hi esperem!

Més informació
http://www.manresa2022.cat/web/menu/15446-ignasiana-btt-2023
Lloc
Camí Ignasià
Dates
23/09/2023 a les 08:00
Etiquetes
Esports Patrimoni
Públic
Públic adult Públic familiar Públic infantil Públic juvenil Tothom
Període d'inscripció
del al