Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

ANTÒNIA FONT

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Després dels seu disc més experimental, 'Vostè és aquí' (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida. Aquesta aturada va durar fins el dia de l’espectacular penjada d’una lona a carrer Mallorca a l’eixample de Barcelona, el juny de 2021, on s’insinuava que el grup tornava amb una actuació a Primavera Sound.

Lluny de quedar aquí, la cosa va donar per resultat una gira curta de concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien trascendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat. Feta una gira on “les coses descomunals” han comandat, on hem vist per primer cop Antònia Font involucrat en un desplegament tècnic de primer nivell, per petició popular i per la pròpia motivació dels músics, s’ha decidit encetar una gira on “les coses petites” marquin el ritme dels concerts.

El retrobament fins aquí s’ha fet curt i el grup presenta una gira de teatres que, tot i ser limitada a un periode de temps establert, ja s’augura copiosa i completa. 

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/antonia-font
Lloc
Kursaal - Sala Gran
Dates
06/04/2024 a les 20:00
Etiquetes
Música
Públic
Públic adult