Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

CANTÀNIA "Clara, l'art per dins"

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Cantània és un projecte del Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona adreçat a l'alumnat del Cicle Superior de Primària, que a Manresa, s’organitza conjuntament amb el Servei Educatiu del teatre Kursaal.

Cada curs, l’Auditori estrena una nova cantata, per a 9 instrumentistes i cor, signada per prestigiosos músics i lletristes catalans.  En aquesta edició la cantata serà “Clara - L'art per dins” amb composició musical de Josep M. Guix i amb lletra de Jordi Llavina i Marc Donat.


Després de passar quinze dies a casa la seva àvia Blanca —dues setmanes fantàstiques en què s’ho han passat la mar de bé fent tota mena de coses—, la Clara espera avorrida que la seva mare la vingui a buscar. Però abans, totes dues tindran temps de viure una altra peripècia. A les golfes l’àvia Blanca hi té guardat un marc enorme sense cap quadre, i proposa a la seva neta que travessin el marc... D’aquesta manera, la Clara i la Blanca començaran una última aventura, aquesta vegada dins de les obres d’art, un món màgic i meravellós on s’alteren les distàncies i el temps corre a una altra velocitat.

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/cantania-clara-lart-per-dins
Lloc
Sala Gran - Kursaal
Dates
19/05/2022 a les 20:30
Etiquetes
Teatre
Públic
Tothom