Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

NÚRIA CASAS, CONTRABAIX I AITANA AVILÉS, PIANO

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

La contrabaixista manresana Núria Casas Coll - exalumna del Conservatori de Manresa - i la pianista mallorquina Aitana Avilés Marín són companyes de promoció de l’ESMUC i s’ajunten en aquesta ocasió per oferir-nos un concert ple de contrastos.

La contrabaixista manresana Núria Casas Coll - exalumna del Conservatori de Manresa - i la pianista mallorquina Aitana Avilés Marín són companyes de promoció de l’ESMUC i s’ajunten en aquesta ocasió per oferir-nos un concert ple de contrastos.

El contrabaix mai havia estat un instrument solista, però a partir del segle XIX experimenta una important transformació tècnica que es consolida amb obres de gran qualitat musical com la ‘Sonata d’Adolf Misek’, que interpretaran Avilés i Casas. El romanticisme d’aquesta peça contrasta amb l’elegància barroca de la ‘Suite 2’ de Bach però al mateix temps sembla insignificant davant la terrenalitat wagneriana de les ‘Goyescas’ de Granados, peces que seran interpretades a solo.

Un concert que englobarà grans diferències tímbriques i estilístiques, les quals seran narrades al públic per les mateixes intèrprets.


EL CONTRABAIX, PROTAGONISTA DESTACAT D’AQUEST PRIMER CONCERT DEL 3/4 DE MÚSICA

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/nuria-casas-contrabaix-i-aitana-aviles-piano
Lloc
Espai Plana de l'Om
Dates
29/01/2023 a les 12:00
Etiquetes
Música
Públic
Tothom