Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

TURANDOT

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Aquesta òpera, molt popular per la seva espectacularitat, deixa molt enrere el verisme puccinià per endinsar-se en un drama ambientat en una Xina llegendàri

En un imperi atemorit, la cruel princesa Turandot condemna a mort els seus nombrosos pretendents, que no encerten els tres enigmes que ella els proposa i que, malgrat la mort quasi segura, acudeixen a Pequín. El príncep Calaf, en veure la bellesa i el poder de Turandot, decideix acceptar el desafiament. Des de l'instant en què la veu, queda enamorat d'ella i està disposat a arriscar-ho tot per conquerir el seu cor. Calaf resol els tres enigmes, però Turandot no es dona per vençuda. El príncep li diu que si descobreix el seu nom abans de l’alba, ell haurà de morir. Amb l'ajuda de Liù, la jove i dolça esclava, Calaf manté el seu nom en secret. Al final, Turandot accepta aparellar-se amb Calaf i diu que ja coneix el seu nom: Amor!

Una història complicada i enigmàtica servida per una música majestuosa i espectacular, que inclou l’ària “Nessun dorma”, una de les més aclamades de tot el repertori operístic, però també altres moments musicals destacats com les àries “In questa reggia” (Turandot) o “Tu che di gel sei cinta” (Liù).

L'ÒPERA PÒSTUMA DE PUCCINI, UN DELS TÍTOLS MÉS EMBLEMÀTICS DE TOT EL REPERTORI OPERÍSTIC

Més informació
https://www.kursaal.cat/programacio/acte/turandot
Lloc
Kursaal - Sala Gran
Dates
01/05/2024 a les 18:00
Etiquetes
Música
Públic
Públic adult
Cicles
Toc d'òpera