Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

Exposició "Espais construïbles" d'Isidro Nieto

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

MoMa Espai Cultural inaugura la seva quarta exposició, “Espais construïbles”, de l’artista i fotògraf Isidro Nieto. Es tracta d’una exposició de fotografia arquitectònica que reuneix una selecció de les peces produïdes per l’artista en els últims deu anys.

<<Les fotografies alteren i amplien les nostres nocions del que val la pena mirar i del que tenim dret a observar>>. Susan Sontag

“Espais Construïbles” és una exposició de fotografia arquitectònica que reuneix una selecció de les peces produïdes per Isidre Nieto en els últims deu anys. La mostra ens invita a mirar els nostres paisatges urbans amb uns nous ulls, uns que veuen la bellesa del que és quotidià, que ens obliguen a exercitar la imaginació i a explorar el món que ens envolta des d’un vessant artístic.

A través de la fotografia i la manipulació digital, l’artista crea noves composicions que barregen la realitat amb l’abstracció. Perspectives distorsionades, angles impossibles, elements arquitectònics aïllats o l’alteració del color, són alguns dels elements més comuns en la seva obra que configuren una forma única de mirar l’arquitectura i en definitiva el món.

Isidro Nieto (Alcalá la Real, 1954) va començar a tirar fotos amb només 15 anys. Des d’aleshores, no ha deixat mai d’experimentar i explorar aquesta i altres tècniques artístiques. L’Isidre ha trobat en la fotografia digital un estil molt personal on poder explorar i crear composicions úniques. Ha participat en diferents certàmens i concursos fotogràfics i ha estat guardonat en diverses ocasions per les seves obres.

Del 5 de juliol al 27 de setembre
Horari de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h i de 15:30 a 20:30 h. Les tardes del mes de juliol l'horari serà de 17 a 20 h i el mes d'agost el centre romandrà tancat.
Entrada lliure. Per a visites guiades cal contactar amb el centre prèviament.

Lloc
Passatge del Ginjoler, 4
Dates
Del 08/07/2024 al 27/09/2024
Etiquetes
Art Expos Fotografia
Públic
Tothom