Ajuntament de Manresa
Esdeveniment seleccionat

MIRADES: Indústries fluvials. L’aigua com a energia per Judith Casas

Comparteix aquest acte a les xarxes socials

Exposició de la sèrie COL·LECCIÓ amb material fotogràfic de l’Arxiu Històric del COAC. La mostra, dedicada enguany a l’AIGUA, integra una vintena d’imatges realitzades per la fotògrafa Judith Casas i ofereix una mirada d’aquest element natural i com aquest modela el paisatge de les Comarques Centrals.

El cicle d'exposicions MIRADES és una iniciativa cultural que teixeix tot el territori d’una forma col.laborativa, posant de manifest el patrimoni local a través de l’observació dels quatre elements de la natura: l’aigua, la terra, el foc i l’aire.

Cadascun del elements serà motiu d'una mostra anual, completant la sèrie en quatre anys i augmentant el llegat de l’arxiu històric del Col·legi d’ Arquitectes amb la donació dels registres fotogràfics que construiran les exposicions.

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC acull a Manresa l'element de l'aigua i com aquest ha portat i porta identitat al territori. A través de la mirada de la fotògrafa, Judith Casas, es presenta un recorregut d'aquestes industries fluvials en 20 imatges.

Exposició oberta de l'1 de desembre al 16 de desembre (a excepció dels dies 6 i 8 que romandrà tancada per festivitat)

Horari: Dijous a Dissabte de 18h a 20:30h



Lloc
Seu COAC Manresa-C/Arquitecte Oms, 5
Dates
Del 01/12/2023 18:00 al 16/12/2023 20:30
Etiquetes
Art Expos Fotografia
Públic
Tothom