-
Curs d'elaboració de PA ARTESÀ
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
29/08/2022 10:08
Aquest curs està pensat per als que volen començar a conèixer el món del pa, on aprendrem les tècniques, processos i ingredients bàsics per poder fer a casa un bon pa, utilitzant sempre ingredients naturals i farines de diferents cereals.
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Curs PODA NATURAL d'olivera, ametller i fruiters
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
14/12/2022 12:35
PODAR EN HARMONIA AMB L’ARBRE, EL SÒL I L’ENTORN
Sabies que una de les maneres més fàcils de desequilibrar un arbre és a través de la poda? Com fer-ho per no perjudicar-lo?
Grup 1: Dissabtes 17 de desembre i 14, 21 i 28 de gener
Grup 2: Dijous 19 i 26 de gener i 2 i 9 de febrer
A Manresa, Castellar del Vallès, Sant Jaume Sesoliveres i el Prat de Llobregat.
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Curs de BIOCONSTRUCCIÓ D'UN GALLINER
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
29/08/2022 10:19
Els materials naturals són els millors per acollir la vida. Aïllament, transpirabilitat, regulació de la humitat, confort, estètica orgànica i acollidora són alguns dels atributs que tenen les bioconstruccions i que, en aquest cas, s’aprofitaran per a dissenyar un galliner. T’animes a participar d’aquesta aventura?
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Taller de cromatografia aplicada i d'elaboració d'ormus i sulfocàlcic
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
28/09/2018 08:37
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Fertilitat del sòl i fertilització en cultius hortícoles
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
25/10/2018 11:17
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Cria ecològica de cabres i ovelles a petita escala
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
28/09/2018 08:06
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Elaborar conserves a petita escala
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
23/08/2018 14:19
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Taller de biochar: el carbó que no es crema
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
23/08/2018 14:18
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
Poda natural d'olivera, ametller i fruiters
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
23/08/2018 14:13
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros
-
La Carbassada d'Esporus
-
per Alba Gros
—
darrera modificació
03/12/2025 15:44
Atenció a les varietats d'aquest any: carbassa gegant i carbassa llarga de Gironella!
Recordeu que, tal com amb la Tumakada, les persones que vingueu podreu endur-vos tota la carn de carbassa que sobri!
No us oblideu de confirmar assistència al correu de la Xènia: xenia@associaciolera.org
Ubicat a
Usuaris
/
Alba Gros